Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2018 21:12 - ЕДИН ИДИОТ ЗА „ОТСТРЕЛВАНЕ”, УЖ- ВИЦЕПРЕМИЕРЪТ ВАЛЕРИЙ СИМЕОНОВ- БАЛЕВСКИЙ
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1364 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 22.10.2018 08:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЕДИН ИДИОТ ЗА „ОТСТРЕЛВАНЕ”, УЖ- ВИЦЕПРЕМИЕРЪТ ВАЛЕРИЙ СИМЕОНОВ- БАЛЕВСКИЙ

    Той си е сменил- дори фамилията- винаги спестява своята комунистическо име, защото, в него е описана част от истината за Българския преход. Няколко едри комунистически клана се опитват да се променят и да си останат- отново управляващи, само че, с други средства, кадети  и участници-Кланът Яшари(Живкови)- чрез Бойко Борисов,Стоян Марков, Петко Данчев и Вальо Затев,Кланът Андрей Луканови-чрез Мартин Димитров(уж- СДС, Демократична България) и Пламен Юруков(уж- СДС),Кланът Георги Заеков/Пирински/-чрез Петър и Георги Славови (уж-Демокр.България), Клан Георги Трайкови- чрез Трайчо Трайков(уж-Реформ. блок),Клан Георгий Първанов- с Божидар Лукарски (уж- СДС), Клан Иван Пръмови- Меглена Кунева и Димитър Делчев(уж-Реформ.Блок),Клан Михаил Микови-Радан Кънев(уж-ДСБ),а също и Симеон Дянков (уж- ГЕРБ) и Сталинка Георгиева(уж- ГЕРБ), Клан Огнян Дойнов- Лозан Панов(ВКС), Клан Патриах Максим-Цецка Цачева(уж-ГЕРБ),Илия Павлов(Мултигруп),Делян Пеевски(уж-ДПС),Клан Павлов -Лиляна Павлова(уж-ГЕРБ),Клан Пеко Такови,Клан Велчеви, Клан Дража Вълчева- Даниел Вълчев (уж-Реформ.блок)и Клан Бойкикиеви(на КГБ и ГРУ)-Христо Бойкикиев-Иванов(Демокр.Б-я). Такъв е случая и с Клана Ангел Балевски- или с неговия племенник Валерий Симеонов Балевски, днешен Вицепремиер в Правителство „Бойко Яшаров- 3” и човекът, чиято Телевизия, вече 16 години се издържа-от Москва и руското присъствие в Бургас. Той, сега, го „играе”, както някога, и Иван Костов(Агент „Санкин” на „ГРУ- Кременчуг”), уж- Евро- атлантик, но на отдавнашна, Съветска издръжка. Губещата му телевизия „СКАТ” е изцяло, мероприятие на Московската окупация в България и доскоро си беше, абсолютно про-руска”, а да не забравим-че Той е и кум на Волен Сидеров(пак голям „поклонник на Москва”). Сега се правят, че са се скарали, но кой ли им вярва- та, нали- „московските циркаджии” съсипват страната ни, вече 75 години и ако ги оставим- могат да се „увековечат”, след още 25 лета!Това не трябва да го  допуснем- както го направиха и техните събратя- Съветските болшевики. Чрез Путин и „КГБ”,те се окопитихи и„увековечиха”,с режисираната им„уж-Перестройка”(уж-„катарзиса” им), като- окончателно съсипаха Русия и водят света, отново към военна катастрофа.

   В „уж-Демокрацията” ни- тези хора си направиха Реставрация на Яшарството и си мислят, че ще успеят да „преходят” тихомълком и като наш, нов, капиталистически Елит. Те са Елит на чалгата, на нарко-разпространението,шумкарството, на грабежите и насилието, на бандитската семплост и политическата без-идейност.Те са търговците- пред Храма и в него, които трябва да изгоним, оттам!

   Все отнякъде и с някого трябва да започнем- защо не с Валерий Балевский, който тези дни се изгаври с майките на децата с увреждания, стачкуващи пред Парламента. Като Мария- Антоанета Френска и Той се пошегува с „уж-Болните им деца” и „уж-неволите” им, заради което тези хора са на улицата- вече трети месец.Тази Клика на Яшарството се подигра и: 1)с недоволните,около Николай Колев- Босия- заради корупцята в „ДАИ” и убийствата във войната по пътищата 2) с животновъдите от Странджа, Болярово и др. недоволните от корупцията с еврофондовете и в "БАБХ" „Министерството на земеделието”- козите на Баба Дора 3) със зелените заради Пирин и застрояването на зелените пояси на държавата-#ПИБ #ЧервенЦеко 4)с недоволните от лошото управление на София,Пловдив,Варна и големите градове-#БанятаНаФандъчка 5) с недоволните от хаоса, липсата на ред и сигурност в страната, безхаберие на МВР и на ширяща се престъпност-#ВикторияМаринова 6)с липсата на реална пазарна икономика, монополизма, произволът с обществени поръчки,трафик на хора и на опиати,търговия с оръжие и липса на ефективна съдебна система-#ГеПиГруп, #ТРЕЙСwithMe 7)с дисбаланс на държавната администрация и на публичната регулация,към крехкия ни-частен сектор, с открит диктат на Олигархията-#ЛУКОЙЛ uberAlles 8) нарушено управление на етническите процеси,както и на силна социална изолация и несигурност, липса на интеграция, рухване- ценностната система на Обществото 9) криза във финансовата и банковата система на страната-която тепърва ще лъсва с европейска регулация в сектора, която, вече започна 10) поскъпване на стоки, енергия, услугите и изпреварваща, доходите-инфлация. Кризата е повсеместна и се задълбочава постоянно.

  Всичко това определя,че Управлението на Коалицията „ГЕРБ”и „ПФ” трябва да бъде незабавно сменено.То е олицетворяване на несъстоялата се декомунизация и лустрация на престъпния Преход. Няма качествено, нова схема за ръководството на страната- в този особен парламентарен „конструкт”, освен явната или тайна „Голяма коалиция” (това се инженерства от Гергов, Овчаров и другите „недоволни”в„БСП”, с аранжимента на Бриго Аспарухов и Румен Петков)-всички други конфигурации са напълно безплодни и безперспективни. Ахмед Доган, пък смята да им играе– „контра”на генералите от„БКП”, с правителство „Борисов-4”, на малцинството на „ГЕРБ”. С подобно действие и двете основни партии, обаче-видимо ще се разкрият,като еднакви и еднородни (произхождащи от крила на номенклатурата на "БКП"). Това ще е фатално и за двете страни на такава евентуална коалиция- след края на съвместния им мандат, но поне, страната няма да бъде досъсипана- от едната или другата учасрващи в нея, само самостоятелно. И „БСП” и„ГЕРБ”са уморени и невъзможни,за продължение- участието си в нашия политически живот. Те трябва да се прегърнат, да изпеят- лебедовата си песен и да станат(в най-добрия случай)-тор на следващата- политическа ситуация, но не и да са осезаеми участници в нея.

„Алтернативата за България” е новата политическа сила, която ще възникне, редом- до Партията на Слави Трифонов и Мая Манолова(+Гергов), на следващите избори. Тези два, нови проекта, ще са еманация и на очакваната„Партия на Ген. Румен Радев”-която ще е разделена на двете си крила- част от бившите „леви”- либерали, отдосега,и част от „консерваторите”в бившата българска десница(като еманация на американския дует „Доналд Тръмп- Стивън Банън”в САЩ). Общата им коалиция,вече даде първите си добри резултати- изборът на президент Радев- 2016 г., (получиха 2,2 млн. гласа- от двете страни на политиката ни), а после и с високата активност на „Референдума на Шоуто на Слави Трифонов”(получил подкрепа-„за”подкрепа на въпросите си, от над 2,5 млн. души, втората голяма коалиция „дясно- ляво” на изборите от 2016 г.- въпреки общия неуспех на референдума). Ако сега,тези недоволни хора,разкъсали оковите на илюзиите си, са достатъчно организирани- то те могат да постигнат- и третата си голяма победа (този път- евентуално, над цялото старо „Статукво” и да го довършат с един удар). Времето е тяхно!

Платформите на „новото време” трябва да са поне две- както и многолицието на всяка една от техните платформи- не бива да се допускат ново Фюрерство и Вождизъм, което е характерен атавизъм за Яшарството и„Прехода”,от последните 30 години. Новата държава или поне новата Конституция, която ще бъде приета от тях(двата нови проекта), ще преконфигурира не само политичеслото пространство, а и ще роди нови форми на бъдещото управление на страната. А после- старите субекти ще трябва да се преустроят и да „умрат”, всеки в краката на „своята” нова платформа или конструкция, под името на която, ще съществува- за-в-бъдещето на своите членове.„Либерали”и„Консерватори”ще е бъдещата координатна ос,на деление,в политческия ни живот. По това ще се прегрупират всички бивши партии и бившите им лидери и масата им-в двата големи „алианса”/„съюза”,лидирани от две политически граждански сдружения, с мисия за учредителност- както е било в 1853- 1878 г.(с „Добродетелната дружина” на Евлоги и Христо Георгиеви)или през 1942- 1947г.(с „Отечествения фронт”). Предстои ни много интересно време,

Епохата на „default” и „upgrade” за целия бъдещ политически живот. Има заявка на Сдружения, които, сега подбират и претеглят- подхоящата „тор” за бъдещето на обществения  ни живот, през следващите 25- 30 години.

 Утре, 22.10.2018 г.,трябва с простеста на майките на деца с увреждания, да започнем свалянето на „уж-Вицето”Валерий Симеонов Балевский,с чиято оставка,ще се „отпуши” и процеса на политическия катаклизъм и за свалянето на „Кабинета Бойко Яшаров-3”, след това, като последен силен рубеж на „Статуквото”.

  

Николай Гацев, заместник- председател на„Добродетелната дружина”,осн.1853 г.
София, 22.10.2018 



Тагове:   2018,   2001,   1969,   1853,


Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3758880
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031